Мъж „изпуши”, нападна контрольор и потроши рейс

Мъж „изпуши”, нападна контрольор и потроши рейс | StandartNews.com

Благоевград. Нервен пътник в градски автобус вдигна на крак полицията в Благоевград, след като нападна контрольора и потроши рейса. Мъжът се возел по редовната линия №2 за квартал „Струмско" в понеделник следобед. Изведнъж, без видима причина, скочил и хванал за врата младото момче, което дава билети в автобуса. Ударил главата му в стъклото, посегнал и на шофьора, а накрая счупил предното панорамно стъкло на возилото „МАН".

Екшънът се разразил пред погледите на няколко други пътници в рейса, който не посмели да реагират. После слязъл на спирката над жп гарата и офейкал в неизвестна посока. Сигнал за инцидента е подаден около 17:20 часа в 01 РУП – Благоевград. Пристигнал на място е и екип на Спешен център, медиците прегледали пострадалия контрольор. След проведените издирвателни мероприятия е заловен нервният нападател. В ареста до 24 часа е вкаран 48-годишният благоевградчанин А.Ш.

Нанесената от него щета на автобуса е за 2000 лева. Работата по случая продължава. „При нас е подадена жалба само за потрошеното панорамно стъкло. Нямаме данни за опит за побой над контрольора", съобщиха от пресцентъра на ОД МВР – Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай