Маунтинбайк шоу в Sofia Ring Mall

Маунтинбайк шоу  в Sofia Ring Mall | StandartNews.com

Най-дългата стена за рисуване, картинг надпревара, театрално представление на открито, куклен театър и маунтинбайк шоу на най-големия pumptrack терен в България са само част от изненадите, с които най-новият търговски Sofia Ring Mall ще зарадва посетителите си през септември. В месеца, отбелязващ началото на учебната година у нас, най-много са атрактивните събития, състезания и изненади, подготвени специално за децата и тийнейджърите.

От 5 до 20 септември всеки малък художник ще може да участва в създаването на най-дългата рисунка в София. Sofia Ring Mall ще бъде домакин и на ежегодното събитие Европейски ден на езиците. На 26 септември между 12 и 17 посетителите в търговския център ще могат да се забавляват, да печелят награди и да научат любимите си думи на много езици. Темата на Европейския ден на езиците тази година е "Да пазаруваш на чужд език - мисията възможна".

В три последователни уикенда на септември (от 12-и до 27-ми) на картинг пистата в мола ще се организира състезанието Sofia Ring Formula 1. Феновете на планинското колоездене пък ще имат удоволствието да се насладят на двудневна шоудемонстрация на сложни фрийстайл каскади на 22 и 23 септември на най-големия в България pumptrack терен, който се намира непосредствено до Sofia Ring Mall.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай