Малки футболисти в битка за купите на Благоевград

Малки футболисти в битка за купите на Благоевград | StandartNews.com

Третият международен турнир за деца, родени 2003 и 2004 г., - „Купите на Община Благоевград" започва на 1 септември. До 5 септември областният център на Пиринско ще бъде футболен център за млади таланти от Балканите. Преди старта на двубоите ще има представяне и шествие на отборите. Тимовете и в двете възрастови групи са разделени в две групи. При по-големите в първата са ПФК„Левски", ПФК „Цървена звезда", ПФК „Ботев"- Пловдив и „Вардар" – Скопие.

Във втората са домакините от ОФК„Пирин", „Славия", „Войводина"- Нови Сад и „Тампа Брашов" от Румъния. Децата от северната ни съседка участват за първи път. При по-малките промяната е само една - домакините ще бъдат представени от другата школа в областния център – ФК „Пирин 2001". Мачовете ще се играят на стадион „Христо Ботев" и на обновената база в село Рилци.

Срещите ще се играят в две полувремена по 25 минути, а последните мачове ще бъдат с времетраене по 30 минути. Финалните срещи, както и церемонията по награждаване и закриване на турнира, ще се състоят на 5 септември на стадион „Христо Ботев".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай