Махат кувертите на 8.12 в Банско

Махат кувертите на 8.12 в Банско | StandartNews.com

Приятна изненада за студентите готвят заведенията в Банско на 8 декември. Те обещават да направят сериозни отстъпки за младежите.

Много собственици на култови кръчми махат куверта за празника. "Няма да искам куверт от празнуващите младежи. Че кризата не подминава и тях", обеща собственикът на кръчма "Дедо Пене" Любен Пумпалов. "В моята механа ще има свободно движение на млади и красиви хора. Нека всеки според джоба си прецени колко ще пие и яде, а не аз да ги задължавам. Ще има изненади за гостите ни, веселбата е гарантирана", каза още той.

Между 1000 и 2000 младежи от Гърция също ще атакуват планинския град, за да купонясват с българските си колеги. Най-малко 10 000 души ще празнуват в подножието на Пирин планина, заявиха от Туристическата асоциация в Банско.

Нощувките в града покрай студентското парти ще са между 25 и 50 лева в тризвездните и четиризвездните хотели. Между 15-20 лева е леглото в частните квартири. Пакетите включват две и три нощувки със закуски. Има включена и празнична вечеря, която тръгва от 30 лева и стига до 60 лева.

Хотелиерите разполагат с микробуси, които да транспортират клиентите не само до Пирин планина, но и до някои от забележителностите в региона. Имат готовност по заявка на студентите да ги закарат до минералните извори в село Баня, до храма на Ванга в Рупите, дори до Рилския манастир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай