Любовникът на убитата Шафие сложи край на живота си

Любовникът на убитата Шафие сложи край на живота си  | StandartNews.com

Заподозреният за жестокото убийство на Шафие от село Ловец бе открит мъртъв. 54-годишният Фикрет Ниязиев, който бе обявен за издирване, е намерен край село Чернокапци в община Омуртаг. Предполага се, че сам е сложил край на живота си.

Мъжът бе основният заподозрян за убийството на 51-годишната Шафие Рафидова, извършено на 25 август в търговищкото село Ловец. Жената бе застреляна с 4 куршума от Фикрет в пристъп на ревност. Аутопсията показа, че е била застреляна в гръб. Два от куршумите пръснали мозъка й, други два пронизали сърцето и белия дроб. Жената издъхнала, докато се опитвала да отключи пътната врата на дома си, за да се прибере след работа.

Според техни близки Шафие и Фикрет имали любовна връзка откак мъжът работил преди 3 години на сайванта на семейството й. В деня на убийството бил в Ловец с кола, която е открита по-късно изоставена. След убийството следите на Фикрет, който в последно време живеел в Шумен, се губят, а разследването на убийството официално се води срещу неизвестен извършител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай