Ловят пияни шофьори на конвейер в Пиринско

Ловят пияни шофьори на конвейер в Пиринско | StandartNews.com

13 пияни шофьори – 12 нашенци и един грък, бяха спипани по празниците в Пиринския край да карат пияни моторни превозни средства. Бързи производства за извършените престъпления са образувани срещу всички нарушители. Най-почерпен се оказал 48-г- С. Н. от петричкото село Марино поле, който шофирал лек автомобил „Пежо" с наличие на 2,21 промила алкохол в издишания въздух.

Близо до него по изпито количество е 44-г. Н. Ю. от Разлог. Той пък управлявал мотопед „Бенели" с наличие на 2,06 промила алкохол. Столичанин е заловен в Мелник посред бял ден да кара лек автомобил „Тойота Ярис" с наличие на 1,96 промила алкохол в издишания въздух.

43-г. С. М. е заловен на улица „Стефан Стамболов" в родния му град Сандански да шофира лек автомобил „Грейт Уол" с наличие на 1,90 промила алкохол. Другите 8 нашенци са спипани в различни населени места на Пиринско, установеното наличие на алкохол при тях е от 1,21 до 1,66 промила алкохол.

Гръцкият гражданин Г. П. е заловен към 00:50 часа в понеделник на улица "Александър Стамболийски" в Гоце Делчев. С дрегер е установено, че той управлява лек автомобил „Фиат" с наличие на 1,78 промила алкохол в издишания въздух. Нарушителят е вкаран в ареста до 24 часа, както и останалите водачи на МПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай