Красиви и талантливи деца дефилират в Банско

Красиви и талантливи деца дефилират в Банско | StandartNews.com

Малчуганите с шоу и галаспектакъл за банскалии и туристи

Банско за 6-и път ще посрещне чаровни малки гости от цял свят за провеждането на един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss & Mister Galaxy". Атрактивното събитие ще е от 10-и до 15-и март, а в него ще участват участници от Бразилия, Южна Африка, Русия, Армения, Унгария, Франция, Македония, Косово, Албания и България.

Сигурно е, че Зимната столица на Балканите ще стане още по-красива в присъствието на малките и чаровни дами и господа. Международният форум се провежда с подкрепата на община Банско и е под патронажа на кмета Георги Икономов. Облечени в красиви униформи с логото на конкурса, щастливи деца от цял свят с различен цвят на кожата, с различни езици, но с еднаква любов към България и Банско ще огласят тесните старовремски улички на града с жизнерадостния си смях. В програмата им са предвидени Вечер на нациите, Интервю с международното жури, Талант шоу, Модно ревю, среща с градоначалника, разглеждане на забележителностите на старинния град и посещение на ски пистите в Пирин планина. Гостите от Бразилия и Южна Африка за пръв път ще докоснат сняг.

„Най-хубавото е, че тук се създават приятелства за цял живот, запазват се незабравими спомени. Бивши участници се връщат отново като членове на международното жури", твърдят от община Банско.

Жителите на курорта и техните гости ще имат възможност да се насладят на Шоу на талантите на 13 март от 18.00 часа в залата на на читалище „Никола Вапцаров". Финалният галаспектакъл на юбилейния 5-и конкурс „Little Miss & MisterGalaxy" 2015 ще е на 14 март по същото време и на същото място. В програмата ще вземат участие самодейни състави от Банско. Невероятно шоу, създадено с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт, ще зарадва жителите му с чистотата на детските емоции и красотата на усмивките. Входът за двете събития е свободен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай