Концерти и спектакли до края на месеца в Благоевград

Концерти и спектакли до края на месеца в Благоевград | StandartNews.com

Културната програма на Община Благоевград за месец ноември продължава. Открит урок ще се проведе днес от 11.30 часа в Регионална библиотека – Благоевград на тема "Климент Охридски - патронът на моето училище" по повод 1175 години от рождението му.

Постановката „Женско царство" ще бъде представена утре от 19.00 часа в Драматичен театър "Никола Вапцаров". По същото време в Младежки дом - Благоевград ще се играе спектакълът "Печелившият билет". На 27 ноември от 11.00 часа на сцената на Кукления театър актьори ще изиграят постановката "Вълшебната овца", която спечели награда за драматургия и съвременен театрален език на Международния фестивал "Вълшебната завеса".

На същия ден от 17.00 часа в благоевградския музей ще се подреди изложбата "Когато оръжията замлъкнаха", посветена на 96-годишнината от Ньойския мирен договор. От 19.00 часа в зала "Яворов" гражданите ще могат да се насладят на благотворителния концерт за малкия Валери под надслов "Вярвам в теб". На 29 ноември от 19.00 часа в зала "Скаптопара" ще бъде представено "15 години шоуто на Нешка" с участието на трупата на Нешка Робева, Московския цигански ансамбъл "Русска рома", Ибряма и неговия оркестър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай