Концерт в Шумен в помощ на Наско

Концерт в Шумен  в помощ на Наско | StandartNews.com

Ученически и младежки състави ще пеят и танцуват в петък вечер в младежкия дом в Шумен в помощ на Наско. Благотворителният концерт се организира от близките и приятелите на 19-годишния шуменец Атанас Златев, който страда от злокачествено заболяване на стомаха.

Младежът, който тази година завършва успешно Природо-математическата гимназия "Нанчо Попович", вече е претърпял три операции в България, но те се оказали неуспешни. Лекарски екип от университетска болница във Виена, начело с хирурга проф. Хофман, се наел да направи операция по метод, който не се практикува у нас. Австрийските медици твърдят, че Наско може да оздравее напълно. Макар че проф. Хофман се отказва от хонорара си, за операцията и последващото лечение са нужни над 50 хиляди евро. Операцията е насрочена за 13 януари, а Атанас трябва да лети за австрийската столица на 11. Семейството на 14-годишния Георги Гълов от Шумен, който сам страда от тумор в мозъка и се готви за операция, е отделило 5000 лева от набирателната сметка на момчето, за да може Наско навреме да замине за Виена, съобщиха с благодарност семейство Златеви.

На името на момчето е открита Дарителска сметка в ЦКБ IBAN: BG03 CECB979010G2557900, BIC: CECBBGSF Титуляр: Атанас Петромилов Златев.

Сметката в "Инвестбанк" :

IBAN: BG02IORT80061002930200

BIC: IORTBGSF BAE: IORTBOOG

Титуляр: Атанас Петромилов Златев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай