Концерт в помощ на бъдещ абитуриент

Концерт в помощ на бъдещ абитуриент | StandartNews.com

Благоевград. Община Благоевград, Радио Благоевград и Националната хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий" организират благотворителен концерт под надслов „Един град за едно момче". Хуманната проява е в подкрепа на 18-годишния Михаил Николов, ученик в благоевградската гимназия. Михаил е прикован към леглото след скок в плитък басейн. Резултатът е кошмарен – бъдещият абитуриент чупи вратен прешлен.

В концерта ще вземат участие певците Стоян Джельов, Надя Андонова, Стойка Германова, Павлина Теова, Христо Бачев, сестри Филатови, Ивана и Иван Дякови, семейство Пищолски и ученици от Националната хуманитарна гимназия. Благотворителното събитие ще се проведе на 26 ноември, сряда, в зала "Яворов" от 18:30 часа. Входът е свободен.

За всеки, който иска да подпомогне лечението на Мишо, ще има поставени кутия за дарения и картички, които ще се продават на място. Събраните средства ще бъдат преведени по сметката за лечението на младото момче, което в края на тази учебна година ще бъде абитуриент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай