Кметът на Разград представи половината от новия си екип

Кметът на Разград  представи половината от новия си екип | StandartNews.com

Двама нови заместници и първите назначения в управленския си екип представи новоизбраният кмет на Разград доктор Валентин Василев.

Доскорошният областен управител на Разград Галина Георгиева ще бъде заместникът на доктор Василев, който ще отговаря за администрацията и финансите в общината. Георгиева обяви, че след като ГЕРБ спечели изборите в Разград естествено е тя да стане част от управленския екип, в който партията на Бойко Борисов очаквано ще доминира.

Предприемачът Ердинч Хасанов ще е другият заместник кмет на Разград. Той е бил два мандата кмет на село Ясеновец, в последните години се занимава с частен бизнес. Засега Хасанов ще отговаря за здравеопазването и образованието, но е възможно ресорите да бъдат преразпределени следващата година, когато Василев смята променяйки структурата на местната администрация да назначи още един или двама заместници.

Общинският лидер на ГЕРБ в Завет Младен Чакъров ще поеме ръководството на отдела за сигурност в кметството , стана ясно още по време на първата среща на новия кмет с медиите от Разград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай