15:10 ч.

25.09.17

1 мин.

0

0

0

Кметът на Добрич: Да стиснем в ръце и да вървим заедно в правилната посока

от редактор |

Кметът на Добрич: Да стиснем в ръце и да вървим заедно в правилната посока

Нека да загърбим различията, да стиснем ръце, да се обединим и да вървим в правилната посока заедно. Това пожела на своите съграждани в празничния ден кметът на Добрич Йордан Йорданов, обяви "Фокус". 


Винаги съм се стремял да бъда положително зареден човек, макар и в нашето заето ежедневие. Искам да пожелая всички мои съграждани да гледат позитивно на деня, годината и своя живот, също на своето развитие, да се стремят да дават най-доброто от себе си, да подкрепят своите деца във всеки един случай, да мислят за благото на града, за всичко онова, което аз като кмет мога да помогна и те като граждани да обединим общи усилия, за да вървим напред, стига сме се поддавали на различни провокации. Знам, че всички ние знаем каква е правилната посока. Пожелавам един прекрасен 25 септември!, каза още Йордан Йорданов.


Той изрази надежда, че в Деня на Добрич ще види своите съграждани по центъра, в градския парк, по площадките и че всички ще останат с едно страхотно чувство след края на празника.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент