Кмет връчва купи на малки футболисти

Кмет връчва купи на малки футболисти | StandartNews.com

Кметът на община Благоевград Атанас Камбитов ще награди победителите на Третия международен турнир за „Купите на Благоевград". Официалната церемония по награждаването ще се състои тази вечер от 21,30 часа на градския стадион „Христо Ботев". Преди нея ще се изиграят срещите за 3 и 4-то място при двата набора – 2003 и 2004 година. При по-малките ще играят „Цървена звезда" срещу „Вардар", а при по-големите домакините от „Пирин" премериха сили с „Цървена звезда". След оспорвани срещи са ясни и финалистите. За първото място при набор 2004 г. ще се борят отборите на ПФК „Войводина" и ПФК„Тампа Брашов" – Румъния. За трофея при набор 2003 г. ще играят ПФК „Левски" и ПФК „Вйводина".

В турнира участваха отбори от страната, Македония, Сърбия и Румъния. 300 малки футболисти, сред които има и бъдещи звезди, показаха таланта си на игрищата в града и в с. Рилци.

Най-важното е, че във всички двубои имаше феърплей. За община Благоевград развитието на спорта и подпомагането на малките спортисти е сред основните приоритети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай