18:02 ч.

12.12.15

1 мин.

652

0

0

Кмет пострада при ремонт на водопровод

от Владимир Симеонов |

Кмет пострада при ремонт на водопровод
Снимка: wikipedia.org

Кметът на санданското село Пирин по чудо се размина с тежки травми при инцидент в селището. Той и още трима мъже от селището ремонтирали аварирал водопровод, когато точно върху кметския управник се откъртил бетонен трегер.


"Мислехме, че бетонът е с арматура, но сбъркахме. Вече стягах болтовете, когато стана белята, върху мен се изсипаха и земни маси, затиснаха десния ми крак. Помогнаха ми да се измъкна от изкопа, бързо дойде и линейката от Сандански", разказа кметът на село Пирин.


Веднага е прегледан от дежурните медици. Направена е снимка на пострадалия му крак. Не е установено счупване. Управникът е освободен за домашно лечение.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент