Киро Японеца: Оперираха сина ми в гърба

Киро Японеца: Оперираха сина ми в гърба | StandartNews.com

Синът на Киро Японеца, който бе прострелян вчера, е претърпял операция в гърба. "Има 9 прострелни рани. Нямам информация за състояниетому към момента, той е в болницата", каза пред Нова тв Кирил Киров-Японеца по повод инцидента в кв. "Факултета".

Киров отрече твърденията, че синът му Януш стрелял с пистолета си по съседите през целия ден. "Ако някой е стрелял, това бях аз и полицаите видяха", каза още той и уточни, че е стрелял във въздуха със законно притежавания си пистолет, след като простреляли сина му.

От полицията охраняват къщата ми, за да не стават скандали и цигански работи. Бяхме нападнати от Георги Любенов Петров и Светлин Любенов Петров и тъстът им Марин, както и още 8-9 души, каза още Японеца.

"Обадиха ми се по телефона да ми кажат, че към къщата ми тръгват да ме атакуват много народ. Аз се обадих на 112 да им кажа", разказа бащата на пострадалия Януш.

"Докато аз бях пред районното да давам обяснения, ми звъннаха да ми кажат, че вече се опитва да нахлуят в къщата ми, там са тримата ми внуци. Няма как аз да оставя да бият внуците ми, след като виждам, че няма държава. Със сина ми Януш тръгнахме натам. Със слизането простреляха сина ми пред 20 полицаи. Георги Любенов Петров простреля сина ми с боен пистолет, продължи Киро Японеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай