Късметлия спечели екскурзия до Рим от томбола

Късметлия спечели екскурзия до Рим от томбола | StandartNews.com

Щастливецът Георги Дойнов, който по силата на жребия ще пътува до Рим за межуднародното изложение „Дни на розите", навършва 37 г. на 1 юни

„Един изключително хубав и неочакван подарък за рождения ми ден – така късметлията Георги Дойнов от казанлъшкото с. Черганово коментира щастливият жребий , който го изпрати във вечния град Рим на изложението „Дни на розата". Неговото име бе изтеглено сред стотиците участници в анкетата за визията на Казанлък, която общината за пореден път организира.

Както е известно по същата схема две обикновени казанлъчанки дами имаха щастието да посетят изложбата в Лувъра и да участават в представянето на Долината на розите и тракийските царе в Париж.

Късметлията от втората анкета - Георги Дойнов, е на 37 години, живее в казанлъшкото с. Черганово, има 13-годишен син. Главен механик е в частна казанлъшка фирма. Георги ще навърши 37 години на 1 юни, ден след като се завърне от няколкодневното си пребиваване в Италия. „Все още не мога да повярвам на невероятния си късмет. Досега всичко в живота си съм постигнал с много труд, усилия и трудности", признава щастливецът.

Преди години Георги е работил в Италия, но в Сицилия, до столицата Рим не е ходил. Сега очаква с нетърпение пътуването до вечния град и участието си в представянето на Казанлък на изложението, посветено на розите и розопроизводството.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай