Къпиновският манастир събира моторджии за купон

Къпиновският манастир събира моторджии за купон | StandartNews.com

Велико Търново. Рокери от цялата страна се събират на национален мотосъбор край Къпиновския манастир. Традиционният купон започва тази вечер и ще продължи два дни. Организаторите от великотърновския клуб „Боляри" обещават никой да не скучае след официалното откриване тази вечер от 20,00 часа. От 21,00 часа ще започне рок концерт с участието на група „ЕР ГОЛЯМ".

В събота рокерите ще направят обиколка на града от 11,00 часа, след което ще поднесат цветя на гроба на своя патрон Гришата. Програмата продължава в 13,00 часа в село Козаревец, където ще се състои пети кръг от шампионата Мото дръг рейс за „Купа България". Вечерта след надпреварата до манастира ще се проведат атрактивни състезания между мотористите, турнир по канадска борба и дърпане на въже. За гостите и участниците отново ще забие група „ЕР ГОЛЯМ". В малките часове ще започне и еротично шоу край басейна на комплекса, казват моторджиите.

Мотосъборът на "Боляри"-те ще остане единственият за това лято във Великотърновско. Заради юнското наводнение беше отменен рокерският фест край Килифаревския манастир, организиран от Мото клуб "Олд Бастардс", а техните колеги от "Бед Къмпани" за първи път тази година няма да проведат традиционния мотосъбор на Света гора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай