10:21 ч.

02.04.16

1 мин.

546

0

0

Калпав водопровод стряска квартали в Благоевград

от Владимир Симеонов |

Калпав водопровод стряска квартали в Благоевград

Нов сух режим може да има в квартали на Благоевград. След голямата авария на централния водопровод, която остави два дни без капка вода хиляди хора в четири жилищни комплекса и в село Изгрев, продължава да има риск да се стигне до безводие.


От ВиК – Благоевград разкриха, че при ремонта на предишната авария се оказало, че цялото водопроводно трасе е компрометирано и се налага да го подменят. Преди години не е направено както трябва, но гаранционният срок е изтекъл и не може да се търси отговорност от изпълнителя за лошото качество на изпълнение на обекта.


Експерти на водното дружество увериха, че ще търсят решение на проблема. Засега не се налага нов сух режим. При възникването на авария населението ще бъде уведомено.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент