Каджол и Шах Рук Хан приключиха снимките в България

Каджол и Шах Рук Хан приключиха снимките в България | StandartNews.com

Краят на работния процес е отбелязан с български хип-хоп

Голямо частно парти си спретна екипът на индийския филм "Dilwale - Човекът с голямото сърце", който стана известен като най-бюджетния индийски филм до момента, съобщиха от "Албена" АД, където е бил купонът. Според данни на продуцентите бюджетът на лентата е бил 25 000 000 евро като 10 на сто от тях са изхарчени в България. Продукцията обещава да е най-зрелищния индийски екшън, правен до момента.

Снимките в родината ни бяха около два месеца и десетки локации в България са декор на суперпродукцията. Част от сцените бяха заснети в столицата и старата част на Банско. Най-атрактивните екшън кадри бяха заснети на нос Калиакра. Страхотни преследвания с тузарски коли, включващи скокове от скалите на носа и зрелищни катастрофи, бяха сред финалните заснети кадри от лентата. За края на работата на екипа режисьорът на лентата Рохит Шети предварително бе резервирал Ганвие бийч клуб в Албена, където Шах Рук Хан и екипът му от над 150 души, както и екранната му партньорка Каджол, отпразнуваха завършека на снимките.

Марин Конов – мениджър продажби в Албена АД, разказа, че за частното парти диджеят на клуба подготвил специална програма от най-актуалните индийски песни и световни хитове, но индийските кинаджии изненадали домакините си като заявили, че искат да слушат български хип-хоп. Най-новите български хип хоп парчета накараха индийците да покажат майсторството си на дансинга. Самите Каджол и Шах Рук Хан също са демонстрираха пред всички невероятните си танцовите умения, с които са известни от филмите, добавя Конов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай