12:26 ч.

15.10.14

1 мин.

654

2

0

Изграждат канализация за 120 домакинства в Черноочене

от Ирина Ангелова |

Изграждат канализация за 120 домакинства в Черноочене

Кърджали. Започна изграждането на канализацията на най-големия квартал в кърджалийското село Черноочене. Проектът предвижда всички 120 домакинства да бъдат включени в мрежата за битови отпадни води. Ще бъдат поставени около 3 500 метра тръби, които ще се свържат с вече изградената канализация в централната част на селото.


„Радвам се, че успяхме да намерим средства и да реализираме този важен проект. С приключването на обекта се надяваме да бъде ликвидирано използването на септични ями, което създава пък сериозна опасност от замърсяване на подпочвените води в района. Така кварталът ще има съвсем друг облик", каза кметът на общината Черноочене Айдън Осман, който инспектира на място строително-монтажни работи.


В новия квартал на село Черноочене живеят над 500 души. Проектът се финансира от Публично инвестиционната програма „Растеж и развитие на регионите".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:57 · 15.10.2014
Добре е поне че щом печели гласове прави нещо. Нали ГЕРБ ве построи магистрали. по които се пътува като през хълмиста равнина.
Потребител · 12:42 · 15.10.2014
Разбрахте ли защо ДПС печели гласове!?
70% от България не е канализирана!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент