Издирват Сиренцето, намушкал бившата и Мерака

Издирват Сиренцето, намушкал бившата и Мерака | StandartNews.com

Поредна драма с врачанския кръчмар Веселин Василев - Веско Сиренцето разкри tribali.info. Полицията го издирва за нападение с нож над бившата му жена Нина и нейния познат Красимир Мерака.

Екшънът се разиграл в понеделник вечерта на площад „Христо Ботев". Сиренцето видял колата на бившата си - 43-годшната Нина Благоева, и решил за пореден път да я тормози. Той нарязал 4-те гуми на бялата „Шкода Октавия", счупил страничните огледала, след което отворил вратата и намушкал в крака Нина, която била вътре. В колата бил и врачанина Красимир Мерака, който тъкмо бил пуснат отпуска от затвора. В опит да защити Нина, Мерака също пострадал с прободна рана в ръката. Веднага след това Сиренцето избягал, обявен е за издирване от МВР и в момента се укрива.

„На този човек му има нещо. Съвсем е превъртял", разказа Краси Мерака. „Към 21.30 часа видях Нина на площад „Родина" и я помолих да ме закара до площад „Христо Ботев". Жената паркира пред бар „Карамел" и тогава от нищото изникна Веско и започна да чупи колата, след което намушка Нина в бедрото, а мен – в ръката. Аз тъкмо излязох отпуска от затвора. Оказва се, че навън е по-опасно, отколкото зад решетките", коментира още Мерака.
Проблемите между бившите съпрузи Нина и Веско датират от доста време насам. Драмите им станаха достояние на врачани с постоянните изцепки на Сиренцето. Той системно тормозел Нина, която стигнала до там, че да носи бухалка в колата си за защита от бившия си мъж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай