Хореограф и журналистка са водещи на „Пирин фолк”

Хореограф и журналистка са водещи на „Пирин фолк” | StandartNews.com

Хореограф и журналистка са новите водещи на XXIV-то издание на Международния фестивал „Пирин Фолк" в Сандански, които ще се проведе на 27 и 28 август на сцената на Летния театър.

Художественият ръководител, хореограф и продуцент на Ансамбъл „Чинари" – Асен Павлов, ще бъде в нова роля. Многократно е присъствал на сцената на фестивала като танцьор и хореограф на впечатляващи спектакли, но тази година ще е и водещ. С тази роля се справя добре в телевизионни шоу-предавания. До него на сцената като водеща ще застане една изключително красива и чаровна дама – телевизионният журналист и водещ Даниела Колева. Любопитен факт е, че тя ще го направи за четвърти път, тъй като е водила фестивала на V-то, VI-то и VIII-то издание.

За първа година на фестивала има специално изискване за сценичното облекло на всички участници - всеки сценичен тоалет трябва да съдържа елемент от характеристиката на облеклото на македонската фолклорна област. Така звученето на песните и визията на певците ще са в симбиоза и ще допълнят цялостното внушение на фестивала под надслов „Магията на традициите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай