Хиляди посрещат Джулай на Южния плаж в Слънчев бряг

Хиляди посрещат Джулай на Южния плаж в Слънчев бряг | StandartNews.com

Екзотични танцьорки с фенери ще омагьосат гостите на брега

Грандиозен купон ще взриви южния плаж в курорта „Слънчев бряг" в нощта срещу 1 юли. Хиляди фенове ще се съберат на брега и по традиция ще посрещнат заедно първото юлско утро. Точно в 22.00 часа на 30 юни мощни прожектори ще осветят плажната ивица и ще дадат старт на подгряващото парти. Истинският купон пък ще избухне в 23.00 часа и ще продължи без почивка до изгрева на слънцето.

И тази година екзотични сервитьорки ще поднесат на гостите емблематичния за вечерта коктейл "Джулай Морнинг", който вдига настроението на макс. Кръшни танцьорки в островни одежди пък ще нажежат страстите с горещи танци и горящи фенери. За градуса на настроението ще се погрижат виртуозните диджеи DESO и KAISKI. Двамата са подготвили букет от миксове, с който ще омагьосат денсманиаците и ще ги оставят без дъх.

Точно в полунощ в небето ще полетят стотици пламтящи фенери с послания за сбъдване на най-съкровените желания. Всичко това ще се случи само на едно място, под ритъма на разтърсваща музика и танци до зори.
"Джулай морнинг тази година отново ще бъде там, където музиката е религия, плажът е декор, а изгревите – неповторими", казват организаторите на партито.

Билети за първоюлския купон могат да се купят на цена от 15 лв. в 83 бензиностанции в цялата страна, както и в мрежата на EVENTIM.BG

DJ DESO e познат на клубната сцена и е част от нея вече 20 години, като е пускал в едни от най-култовите заведения в София. Имал е честта да работи рамо до рамо с много от големите имена на електронната сцена в световен мащаб. Тракът му "Nobody" е една от най-популярните български продукции през лятото на 2013-та и без съмнение ще го чуем в нощта на 30 юни.
KAISKI, познат от 10 години със своите сетове и авторски продукции диджеят и продуцент залага на различни жанрове на съвременния клубен саунд – от deep и nu-disco, до неговите по-твърди вариации. Музиката му е съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай