20:10 ч.

11.09.16

1 мин.

0

0

0

Горя тютюнев склад в Дупница (ОБЗОР)

от Руми Борисова |

Горя тютюнев склад в Дупница (ОБЗОР)

Голям пожар в тютюнев склад в Дупница изгасиха огнеборци в събота вечер. Сигналът към Района служба „Пожарна безопасност и защита на населението" – Кюстендил е подаден около 18.30 часа. В гасенето на пламъците до към 20 часа са се включили два екипа огнеборци, реагирали светкавично, тъй като складовете са точно срещу Пожарната на изхода на Дупница.


Тютюневите складове са частна собственост. В обхванатото от пламъци помещение на петия етаж се е намирала поточна линия за отделяне на жилките на тютюневите листа и "бункер за тютюн" с около 5 тона тютюнев прах в него, станали причина за разрастване на пламъците.


По първоначални данни причината за пожара е вследствие на осъществявани огневи работи в двора на бившите складове, обясниха от полицията в Кюстендил. Сградата, която преди се е използвала за промишлена дейност е била спасена. Първият етаж е даден под наем от куриерска фирма. Няма пострадали хора. Материалните щети се установяват.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент