Глобяват общински съветник за неправилно паркиране

Глобяват общински съветник за неправилно паркиране | StandartNews.com

Стара Загора. Общинският съветник Гочо Карагьозов в местния парламент на старозагорци ще бъде глобен за неправилно паркиране близо до общината. Това каза в ефира на Радио "Стара Загора" кметът на общината Живко Тодоров. Правилата са еднакви за всички, общинското ръководство ще бъде безкомпромисно към подобно поведение, обясни старозагорският градоначалник.

Карагьозов е от управляващото мнозинство на ГЕРБ. Той най-демонстративно спрял лъскавото си Ауди по средата на улица „Св. Княз Борис" пред радиото. Автомобилът е бил паркиран в петък преди обяд и останал там до около 16,30 часа. През това време куп недоволни шофьори го „благославяли", тъй като нямало как да заобиколят колата. Народният избраник я преместил сам след подадения сигнал до тел. 112 и намесата на полицията.

Снимка на паркираната кола бе качена и в социалните мрежи от радио-журналистите и предизвика лавина от гняв и упреци към поведението на общинския съветник.

Неправилното паркиране се случи същия ден, когато Старозагорският окръжен съд гледаше делото срещу Георги Семерджиев, който прегази 4-годишния Паоло.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай