12:30 ч.

27.02.17

1 мин.

0

0

0

Гимназист от Симитли с награда от конкурс на евродепутат

от Владимир Симеонов |

Гимназист от Симитли с награда от конкурс на евродепутат
Снимка: БГНЕС

Зрелостник от Симитли е сред 10-те наградени в състезание по случай 10-та година от членството на България в Европейския съюз. Вилимир Александров, дванадесетокласник от СУ „Св. св. Кирил и Методий" в града е отличеният ученик, който грабна приз. Той е един от най-изявените ученици на гимназията, участва в множество конкурси, които печели. Наградата за него този път е учебно посещение на Народното събрание, където заедно с другите лауреати ще бъде запознат с работата на парламента.


„10 години България в ЕС – резултати и предизвикателства", бе темата на конкурса, организиран от евродепутата Мария Габриел. 250 участника от цялата страна се състезаваха с презентации.


„Темата ми стана интересна, членството на България в ЕС е интригуваща тема за всеки млад и мислещ човек, за това реших да изработя своята презентация и да взема участие" Направих я за 1-2 седмици. Единствената ми амбиция е да покорявам нови и нови конкурси, да развивам себе си, като се образовам в посока адекватна за новото време", сподели Вилимир Александров след конкурса.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент