Георги Костов: Нека не прибързваме по случая с Тодор

Георги Костов: Нека не прибързваме по случая с Тодор | StandartNews.com

Главният секретар на МВР Георги Костов пристигна днес във Враца за отчета на Областната дирекция на полицията в града. Пред него бе представен годишният отчет за 2015 г. Преди срещата той заяви, че пътят, по който се движи врачанската полиция е правилен и верен.

„Ще обсъдим цифрите, ще коментираме всички резултати и ще направим анализ. Посоката, в която се върви е правилната, но темпът може и да не е достатъчен. Сигурно има обективни причини", каза главен комисар Георги Костов.

Главният секретар на МВР коментира и трагичния инцидент във Враца, при който загина 18-годишният Тодор Йорданов.
„По отношение на случая с Тодор смятам единствено и само, че не следва да се изказваме прибързано. Трябва да се даде време на всички участващи в наказателния процес да си свършат своите функции по закон, за да може да се вземе справедливо решение от съда", подчерта Георги Костов.

На отчета на полицията във Враца присъстваха още директора на Главна дирекция „Национална полиция" главен комисар Христо Терзийски, народни представители от региона, кметът на града Калин Каменов, зам.-областният управител Ирина Иванова, председателят на Окръжния съд във Враца Надя Пеловска и окръжният прокурор Десислав Начков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай