Фандъкова: Ремонтът на Цариградско върви по график

Фандъкова: Ремонтът на Цариградско върви по график | StandartNews.com

"Ремонтът на "Цариградско шосе" върви по график. Екипите работят на удължен работен ден и се надяваме преди началото на учебната година обектът да е изцяло готов". Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова, след като провери работата на изпълнителите от фирма "Трейс". На 10 юни приключва реставрацията на южното платно на булеварда от моста на Искър до Околовръстното шосе. Реконструкцията на втората отсечка в северното платно от надлеза над бул. "Ал. Малинов" до надлеза над бул. "Копенхаген", започна на 7 май и се очаква да бъде финализирана в началото на юни. Веднага след това ремонтът се измества в южното платно.

"Трейс" изпълнява стотици обекти, но този е изключително невралгичен, защото това е една от най-големите артерии на София. Трудностите идват от това, че се работи, без да се спира движението, но както се уверихме, ремонтът върви без закъснение по всички отсечки", коментира председателят на СД на "Трейс Груп Холд" АД проф. Николай Михайлов.

На 1 юни започва работата и от надлеза на бул. "Михай Еминеску" до надлеза над бул. "Г. М. Димитров", включително локално платно южно от булеварда в участъка от надлеза над бул. "Г. М. Димитров" до бул. "Ал. Малинов".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай