Двама старци с множество рани са открити в дома им

Двама старци с множество рани са открити в дома им | StandartNews.com

Добрич. Възрастно семейство от добричкото село Дончево е намерено в дома им сутринта в безпомощно състояние и с рани, научи "Стандарт". Жената, която е на 82 години, повикала съседи, като твърдяла, че са пребити от бой. Комшиите, влезли в дома на възрастните хора, видели 86-годишният мъж, който също имал наранявания по главата. Семейството е в добричката болница в отделението по неврохирургия.

От Окръжна прокуратура заявиха, че в хода на разследването ще се установява какви са причините и дали на възрастните хора е нанесен побой, но от направения вече оглед е констатирано, че няма извършени кражба или грабеж. От прокуратурата заявиха още, че двамата възрастни са с изключително напреднала старческа деменция и не е възможно те да дадат обяснение какво се е случило. Скенер не е установил да имат вътрешни кръвоизливи.

Сред версиите, които се допускат, е и възрастните хора да са се самонаранили, добавиха още от прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за нанасяне на средна телесна повреда, за да се направят всички необходими процесуално-следствени действия и бъдат извършени съдебно-медицински експертизи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай