Добрич посрещна Джулай морнинг

Добрич посрещна Джулай морнинг | StandartNews.com

Добрич посрещна Джулай Морнинг. В първия ден на юли хиляди се събраха на платото в Камен бряг. Стари и млади, носещи свободния дух в сърцето си с вяра за по-добро утре, се радваха на изгрева и проследяваха пътя на небесното светило от морските вълни нагоре към небосклона.

Традицията и тази година бе спазена, но пък имаше и много изненади, които винаги правят Джулая нов и неповторим. С наближаването на утрото на сцената се качиха Б.Т.Р., като официално събуждането на тези, които още не бяха се разсънили направи Влади Въргала. Наско и момчетата тотално събудиха близо 9-те хиляди, за да са готови за посрещането на изгрева.

Точно в 5.29 часа, когато слънчевият диск започна своя ход от сцената зазвуча песента на „Юрая Хийп", като първите акорди на клавира бяха изсвирени лично от кмета на Каварна Цонко Цонев. След това той и Христо Мутафчиев се присъединиха към Наско и в качеството си на бек вокали пяха заедно с Лоутън.

Голямата изненада тази година за всички, дошли на Камен бряг бе появата на сцената на Пол Нютън – бас китара, който заедно с Б.Т.Р. и Джон Лоутън изпълниха „Stealin". Сред посрещналите Джулая на Камен бряг тази година бе и Тончо Токмакчиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай