Дилър на фалшиви пари стреля в бургаска автомивка

Дилър на фалшиви пари стреля в бургаска автомивка | StandartNews.com

Екшън сцена се е разиграла в една от най-посещаваните автомивки в Бургас по-рано днес. 21-годишен мъж стрелял по служители на заведението, тъй като получил отказ да измият микробуса му.

Името на извършителя е Виктор Вачев. Той пристигнал на автомивката със своя "Пежо Боксер" и поискал автомобилът да бъде измит. Работниците обаче отказали, тъй като габаритите на превозното средство не позволявали то да се побере в клетката за миене. Това вбесило Вачев и той насочил газов пистолет към един от служителите и стрелял. Служителят на автомивката побягнал и потърсил прикритие в близък павилион за отдих. 21-годишният младеж произвел втори изстрел по бягащия мъж, след което го последвал към павилиона, разбил вратата на помещението с крак и стрелял отново.

Малко след стрелбата Вачев е бил задържан. Физически щети са установени единствено по стрелеца, който порязал крака си на стъкло, докато ритал вратата на павилиона. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Виктор Вачев е криминално проявен. Той е познат на полицията, тъй като бе задържан преди месеци за разпространение на фалшиви долари заедно с брата на Димитър Рачков - Петър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай