Десислава Атанасова проведе приемна с граждани в Монтана

Десислава Атанасова проведе приемна с граждани в Монтана | StandartNews.com

Монтана. Народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова проведе приемен ден, в Монтана. Това съобщиха от пресцентъра на партията и уточниха, че тя е обсъдила с гражданите въпроси от социален и правен характер. Основни акценти в разговорите бяха предстоящият старт на програмата за безвъзмездно саниране на жилищни сгради и промени в закона за МВР.

„Желателно е всички домакинства в един жилищен блок да кандидатстват едновременно, а не по отделно. Очаква се след санирането, икономията за отопление да достигне до 40-50 %", каза Атанасова, която запозна заинтересованите граждани с процедурата при изпълнение на проекта.

Жителите от различни населени места в област Монтана обсъдиха с народния представител темата за промени в Закона за МВР. „Не се очаква да има съкращения сред служителите на реда с приемането на новия закон, а само вътрешни трансформации в администрацията. По този начин ще се увеличат полицаите по места, което е наложително, особено в селата, където битовата престъпност отново нараства", подчерта Атанасова.

„Тези срещи за мен са много важни, защото като народен представител избран от този регион, имам възможността да се запозная с проблемите на хората и да съдействам, евентуално, за тяхното разрешаване", каза още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай