Данъчни продават офиси и склад

Данъчни продават офиси и склад | StandartNews.com

Публичните изпълнители на приходната агенция обявиха за продажба в Добрич три офиса и склад в центъра на града, съобщиха от пресслужбата на НАП – Добрич.

Оттам уточняват, че обектите се намират в административна сграда по ул. „Й. Йовков" в града. Складът е с площ от 75 кв.м и е разположен на приземния етаж. Неговата начална тръжна цена е 46 733 лева. Единият от трите обявени за продан офиса е на третия етаж на сградата и е с площ от 83 кв. м, а другите два офиса се намират на четвърти и пети етаж на сградата, като най-големият е с площ от 163 кв.м, и определаната начална тръжна цена е в размер на 131 563 лева. Търгът е обявен за 16 юли, като на електронната страница на приходната агенция в секция „Продажби" може да си видят и сроковете за оглед на обектите. Наред с офисите данъчните ще проведат търг за продажба на товарни автомобили. Ще бъдат разиграни с тайно наддаване „Мерцедес 412 Д", чиято начална тръжна цена е 9 000 лв., и „Фиат Дукато" - оценен на 1 300 лева, както и „Мерцедес Спринтер 313"- с цена 5 500 лева.

Експертът Красимир Павлов от НАП – Добрич, заяви, че все още не е намерен купувач за друга офис сграда, която данъчните предлагат на търг. Това е сграда, в която преди се помещаваше ТПК „Мир", като засега от двата търга е продадена единствено аптеката, намираща се до входа на сградата, коментира Павлов и допълни, че предстои да бъде обявен трети търг за тази сграда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай