Дами на ретро парти в Пиринско

Дами на ретро парти в Пиринско | StandartNews.com

Дамско ретро парти организира Сдружение „Движение – Ние, жените" по повод 10-годишния си юбилей. Организацията им е единствена по рода си и се занимава с благотворителност и съхраняване на традициите. Дамите от Пиринско си спомниха на юбилея как преди десетилетие решили да направят свое сдружение в противовес на чуждестранните, които навлизали тогава в страната.

„Искахме да имаме дамска организация, която да подпомага българите в нужда. Това ни събра – желанието за сме полезни. Кръстница ни стана покойната доц. д-р Анета Йовкова", сподели председателката на „Ние, жените" Здравка Чимева. Ретро-партито на инициативните жени от региона бе уважено от депутата Даниела Савеклиева от ГЕРБ, гост бе и новият лидер на БСП - Николай Бошкилов, а кметът на община Благоевград Атанас Камбитов им изпрати специален подарък - български трикольор.

„Възхищавам се на вашия дух и големи сърца, които носите, вие винаги сте насреща, когато трябва да се помага. Вие превръщате всяка една добрина в кауза. Пожелавам на всеки да мисли поне по една минута на ден за България, тогава ще се случват повече добри дела", поздрави ги Даниела Савеклиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай