Дама зад волана блъсна майка и дъщеря, закара ги до Спешното

Дама зад волана блъсна майка и дъщеря, закара ги до Спешното | StandartNews.com

Благоевград. Жена блъсна с колата си майка и дъщеря на кръстовище в Благоевград посред бял ден. За щастие двете пешеходки не са пострадали тежко. Пътният инцидент с тях е станал в петък около 14:00 часа. Пет минути по-късно в 01 РУП - Благоевград е получен сигнал за ПТП на кръстовището между улиците "Славянска" и "Шар планина" в града. Лек автомобил „Фолксваген Голф", управляван от 32-годишната благоевградчанка С.Г., при ляв завой е отнел предимството и ударил пресичащите пътното платно 39-годишна жена и 8-годишната й дъщеря, които са от Созопол. Вследствие на инцидента възрастната пешеходка е получила натъртване в областта на таза, а момичето е получило охлузвания на горен и долен десни крайници. Двете са транспортирани от водачката на фолксвагена до Спешно – приемно отделения на МБАЛ – Благоевград. След извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение, няма опасност за живота им.

18-годишен младеж обаче е настанен с болницата в Гоце Делчев с опасност за живота след катастрофа в понеделник през нощта. Инцидентът е станал около 00:20 часа на пътя между гърменските села Горно Дряново и Ковачевица.

Лек автомобил „Фолксваген Голф" се завъртял и се блъснал в електрически стълб вдясно от пътя. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е отчела наличие на 1,06 промила. По време на управление на автомобила пишман шофьорът е бил без поставен обезопасителен колан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай