Чистачка отнесе 1000 лв. глоба за „п**ераст”

Чистачка отнесе 1000 лв. глоба за „п**ераст” | StandartNews.com

Благоевград. Думата „педераст" струва точно 1000 лева. Това е цената й за прислужничка в петричката гимназия „Пейо Яворов". Нейното средно специално образование не й „попречило" да обиди в коридора на първия етаж мъж. Тя изрекла унизителни за честта и достойнството му приказки на 7 ноември 2013 г. Ще трябва да плати глоба от 1000 лева за „педераст", решиха магистратите.

Съдът я оневини и оправда по обвиненията за извършване на същото престъпление по отношение на изразите „мърльо некадърен" и „да знаеш, че с парите от делото ще направя банкет". Чистачката ще плати и 200 лева на обидения от нея мъж, които са обезщетение за причинените му неимуществени вреди. Съдът отхвърли предявения граждански иск над уважения размер на претендирания в размер на 1500 лв. като неоснователен.

Училищната прислужничка ще се бръкне с още 50 лева, за да внесе държавната такса върху уважения иск в сметката на Районен съд – Петрич. Други 12 лева дължи за направените от обидения мъж съдебни и деловодни разноски. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок Окръжен съд – Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай