10:50 ч.

14.02.17

1 мин.

0

2

0

Чертаят паркоместа за „синя зона" в Сандански

от Владимир Симеонов |

Чертаят паркоместа за „синя зона" в Сандански
Снимка: БГНЕС, архив

Пред всеки блок по три места за хора с ограничена двигателна възможност


Община Сандански и полицията в града цял ден днес за времето от 08,00 до 17,00 часа ще извършват разчертаване на паркови места за „синя зона". Тази дейност ще е на улиците „Борис Сарафов", „Места", „Серес", „Малешевска" и „Перун".
От кметството призоваха собствениците на моторни превозни средства да не паркират или да преместят паркиралите вече автомобили от тези улици в горепосочения часови диапазон.


Решението за въвеждане на платеното паркиране бе взето миналата година от общинските съветници. „Това ще стане плавно, внимателно и в режим на бързи корекции на неизбежните грешки, тъй като за нашия град това е нещо ново", твърдят местни парламентаристи. Цените, които ще заплащат гражданите, са съобразени с аналогичните в сродни по големина градове в област Благоевград. Тарифите са 1 лев на час и 30 лв. месечен абонамент за място в централната градска част. Специално внимание се отделя на хората с ограничена двигателна възможност, които управляват МПС. Пред всеки жилищен блок в града задължително ще има по 2 места за паркиране за тях, както и едно резервно.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:28 · 16.03.2017
Като малки са им разказвали приказката за пълната кошница ЯЙЦА.
Пиленца , после кокошки и накрая се счупили яйцата.
Явно не са слушали приказката докрай.
Безпомощно управление, да докарат някой лев отгоре.
Както се казва с трици маймуни.
Помиярски беден народ.
boiko borisov · 21:41 · 21.02.2017
да си на4eртаиат мeтар на два на два
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент