Части от София остават без вода в четвъртък, 7 август

Части от София остават без вода в четвъртък, 7 август | StandartNews.com

София. „Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 август 2014 г. (четвъртък), съобщиха от водоснабдителното дружество. 

Във връзка с монтаж на спирателни кранове и монтаж на клапи в с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9:00 часа на 7 август 2014 г. до 1:00 часа на 8 август 2014г. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

кв. Сеславци
кв. „Кремиковци"
с. Яна
гр. Бухово
резиденция „Врана", база „Стройинжект" с. Желява
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Яна пред кметството; кв. Сеславци – пред кметството; кв. „Кремиковци" – на центъра.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 7 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стадион" кв. „Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Поп Боне Найденов", ул. „Стадион", ул. „Хаджи Димитър", ул. „Кумарица"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стадион" ъгъла с ул. „Дядо Стоил".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 7 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шумако" кв. „Симеоново", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Шумако", ул. 80, ул. 82, ул. 77
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Шумако" ъгъла с ул. „Ягода".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 7 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хайдут Сидер" жк „Света Троица", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Вардар", ул. „Виктор Павлов", площад „Крушево", ул. „Коньовица", бул. „Тодор Александров", бул. „Константин Величков", бул. „Сливница", ул. „Богданци"
В периода на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска на ул. „Цар Симеон" ъгъла с ул. „Гьорче Петров"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:ул. „Цар Симеон" ъгъла с ул. „Гьорче Петров"; ул. „Цар Иван Александър" ъгъла с ул. „Насте Стоянов". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, обещават от дружеството.

На 7 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод на ул. „Три уши" жк „Зона Б-5", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Марко Балабанов" №12, №14, №16; ул. „Три уши" №10
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Паисий" ъгъла с ул. „Марко Балабанов" .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 7 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с направа на връзки на уличен водопровод на ул. „София" гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Хан Аспарух", ул. „Кочо Честеменски", ул. „Петко Каравелов", ул. „Васил Петлешков", ул. „Райна Княгиня", ул. „Ангел Кънчев", ул. „Чавдарица"
по ул. „София" от ул. „Иванянско шосе" до края на улицата
кв. „Изгрев"
Спортен комплекс „Балканика", завод „Терем"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София" ъгъла с ул. „Иванянско шосе" .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 7 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Маестро Атанасов" кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района :
по ул. „Маестро Атанасов" от ул. „Наум" до ул. „Ябълкова градина"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маестро Атанасов" пред №4 .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 7 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. 7 кв. „Република" 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. „Република" 2
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 7 ъгъла с ул. 5.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 7 август 2014г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и монтаж на спирателен кран на ул. 56 кв. „Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 9:00 часа до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 5, ул. 8, ул. 30, ул. 50
по бул. „Ботевградско шосе" от ул. 8 до ул. 46
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 8 ъгъла с ул. 56.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 7 август 2014г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Половраг" с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 часа до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Иван Пешев", ул. „Васил Левски", ул. „Караджи", ул. „Половраг"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски" ъгъла с ул. „Половраг".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, обясниха от "Софийска вода".
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай