Части от София без вода в сряда (ВИЖТЕ КЪДЕ)

Части от София без вода в сряда (ВИЖТЕ  КЪДЕ) | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в сряда. Вижте къде:

На 25 май 2016 г. (сряда), във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Марагидик", кв. „Редута", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в:
ул. „Марагадик", от ул. „Иларион Драгостинов" до ул. „Атанас Узунов"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Марагидик", ъгъла с ул. „Атанас Узунов".

На 25 май 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение, ул. „Голо Бърдо", кв."Курило", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Чавдар войвода", ул. „Оранжериите", ул. „Космонавт", ул. „Искърско дефиле"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Билка", ъгъла с ул. „Смагово".

На 25 май 2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на пожарен хидрант, ул. „Царибродска", гр. Банкя,се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Царибродска", от ул. „Витоша" до ул. „Александър Стамболийски"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Царибродска", ъгъла с ул. „Витоша".

На 25 май 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение, ул. „Брегалница", жк „Зона-Б 5", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Брегалница", от ул. „Цар Симеон" до ул. „Св. св. Кирил и Методий"
ул. „Св. св. Кирил и Методий" от ул. „Осогово" до ул. „Българска морава"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Цар Симеон", ъгъла с ул. „Брегалница".
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай