Части от София без вода в четвъртък (ВИЖТЕ КЪДЕ)

Части от София без вода в четвъртък (ВИЖТЕ КЪДЕ) | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в четвъртък.

На 9 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с инвестиционен проект за подмяна на уличен водопрод в ж.к. „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Горски пътник" от ул. „Богатица" до ул. „Петър Станчев"
ул. „Милевска планина" от ул. „Горски пътник" до ул. „Бунтовник"
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горски пътник" на кръстовището с ул. „Милевска планина".
След реализацията на тoзи инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 9 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на кв. „Кумарица" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Светлина", ул. „Дъбиците", ул. „Леярска", ул. „Стадион", ул. „Хаджи Димитър"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред църквата.

На 9 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Васил Левски" в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Васил Левски" от ул. „Липите" до ул. „Георги Бенковски"
ул. „Георги Бенковски" от ул. „Спас Андреев" до ул. „Траянов път"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски" на кръстовището с ул. „Александър Стамболийски".

На 9 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Екзарх Йосиф" в Център, район Оборище се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Георги Бенковски" от ул. „Екзарх Йосиф" до ул. „Цар Симеон"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Бенковски" на кръстовището с ул. „Цар Симеон".

На 9 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „732" в.з. Бояна се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „732", ул. „Подграмада" и Боянските гробища
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред входа на Боянските гробища.

На 9 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарен хидрант на ул. „Александър Стамболийски" в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Искър", ул. „Александър Стамболийски" от ул. „Пирот" до ул. „Христо Смирненски"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Стамболийски" на кръстовището с ул. „Искър".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай