Бургас чака звездите от "Ювентус"

Бургас чака звездите от "Ювентус" | StandartNews.com

Бургас. Тимът на "Ювентус" може да гостува в Бургас, съобщи в социалната мрежа кметът на Бургас Димитър Николов. Той обаче изрично уточнява, че звездната визита е под въпрос. Въпреки това новината се разнесе с мълниеносна скорост и подлуди футболните запалянковци. По стадиони и школски игрища феновете на футбола коментират и залагат дали наистина "Ювентус" ще стъпи в Бургас.

Във фейсбук страницата си, бургаският кмет споделя, че е говорил по въпроса с градоначалника на Торино Пиеро Фасино. Двамата се срещнали преди няколко дни в Брюксел, където Бургас официално бе обявен за Европейски град на спорта за 2015 г. В неформален разговор, Пиеро Фасино подхвърлил, че догодина ще доведе в Бургас "Ювентус".

„Запознах се с кметовете на Торино и Прага. Поканих ги в Бургас на заключителните събития от програмата ни за Европейски град на спорта 2015. Италианският колега Пиеро Фасино ми се усмихна и казва: „Ще дойда с Ювентус". Шега ли е, не е ли – ще разберем догодина" – пише във фейсбук страницата си Димитър Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай