БТП получи почетния знак на област Хасково

БТП получи почетния знак на област Хасково | StandartNews.com

Областният управител на Хасково Станислав Дечев връчи почетни председателя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и на председателя на Хасковската палата Янчо Янев. Плакетите са по по повод 12-ата годишнината от основаването на палатите у нас. На юбилея беше посветена и срещата с бизнеса в Хасково.

Плакетът на Областна администрация се връчва заради големите заслуги на бизнес организацията за развитието на областта, подчерта Дечев.

„С вас ние реализираме една изключително важна част от държавната ни политика – осигуряване на възможности за развитие на бизнеса и икономиката на областта, работни места, подобрен стандарт и достоен живот на хората", каза в приветствието си губернаторът.

„Общината е отворена и ще съдейства за реализирането на идеите на бизнеса", каза на срещата и кмета на Хасково Добри Беливанов.

Цветан Симеонов посочи някои от последните интересни проекти, реализирани от организацията. Сред тях пуснатото вече в обръщение мобилно приложение, чрез което може да се сканира и разчете в реално време баркода на всеки продукт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай