БСП Кърджали : Спечелването на един мандат в региона е постижима цел

БСП Кърджали : Спечелването на един мандат в региона е постижима цел | StandartNews.com

Общинската конференция на БСП в Кърджали одобри номинирани от събранията кандидати за депутати.Доверие получиха областният лидер и бивш народен представител Милко Багдасаров, също и председателят на партията в Кърджали Георги Кючуков.

Сред номинираните са и младата Петя Михалевска и Теодора Каракостова, председател на жените социалистки, както и младежкият лидер Милен Филипов.От партийните организации от Кърджали номинирани са и лидерът на партията Корнелия Нинова, Валери Жаблянов, тясно свързан с Кърджали.

„Обединени сме и тръгваме с необходимото самочувствие към предсрочните избори през март", каза общинският лидер Георги Кючуков. По думите му има голям шанс предложенията за нова платформа и за нов устав на партията да изведат БСП като първа политическа сила в страната.

Кючуков коментира, че спечелването на един мандат в региона е постижима цел за социалистите от Кърджали имайки предвид събраните около 9 хиляди гласа и доброто представяне на президентските избори през 2016г.„Не без значение е, че в ДПС се забелязва едно разслоение през последната година заради вътрешно- партийни процеси", коментира общинският председател на БСП Кърджали.

Предстои Областният съвет на БСП да се произнесе за листата, да направи предложение пред централното ръководство, където тя да бъде одобрена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай