Броени дни до старта на Smolyan Race 2014

Част от подготовката на препятствията за състезанието

Броени дни до старта на Smolyan Race 2014 | StandartNews.com

Смолян. Автомобилно шоу ще зарадва любителите на високите скорости и безопасното шофиране в Смолян. Smolyan Race 2014 ще започне на 20 и ще продължи и на следващия ден, съобщават от пресцентъра на Община Смолян. И уточняват, че мотото му е „Да бъдем толерантни по пътищата".

До момента за участие в надпреварата са се записали 50 човека, стана ясно от Григор Павлов, който е един организаторите на събитието на високите скорости.

Целта на проявата е да постигне възпитателен ефект при младите хора, любители на високите скорости. Всички желаещи ще демонстрират бързина и умения зад волана, вместо да се крият от полицията и да организират нощни надпревари, обясни Павлов. Ще има и специално изградена сцена, на която млади таланти ще се изявят. Той допълни, че част от програмата е и рисуването на графити върху коли.

Организаторите уточняват, че желаещите да участват в надпреварата трябва да отговарят на определени условия и да заплатят определена такса.

Официалното откриване на Smolyan Race 2014 ще бъде на 20 септември от 10 .00 часа с първата дисциплина "Drag". При втората дисциплина на полигон ще демонстрират майсторски умения зад волана мъже и жени. Третата надпревара пък е е "Drift". Най 21 септември надпреварата със "стари бараки" продължава в дисциплините "Off Road" и "Crash", уточняват от Община Смолян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай