15:20 ч.

18.04.16

1 мин.

394

0

0

Благотворително: "Великден за Криси" в Благоевград

от Владимир Симеонов |

Благотворително: "Великден за Криси" в Благоевград

Пролетната програма на община Благоевград ще премине под мотото "Великден за Криси". По време на всички инициативи, включени в културния календар до края на месец май, ще бъде поставяна кутия за дарения в подкрепа на 1-годишния Кристиян Гусийски. Такива ще има и на някои обществени места в града. Дарения ще се събират във фоайето на кметството, в сградата на театъра, в магазини и заведения.


Детенцето е с диагноза "Детска церебрална парализа".


След дълго време търсене на най-доброто за Криси родителите му стигат до информацията за болница в Китай, в която се лекуват деца от цял свят. Те изпращат документите на сина си и специалистите в клиниката се запознават със случая. Хлапето получава покана за лечение. Мечтата на семейството е някой ден малкият герой да може да тича и да се радва на безгрижно детство. За тази цел се нуждае от 30 000 лева, за да замине за Китай и да започне първият курс на лечение от общо четирите, които трябва да му се направят. Всички събрани средства от празничните пролетни събития на общината ще бъдат дарени и преведени по сметката на Криси.


ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В БАНКА ДСК :
BG93STSA93000023160852 – в лева / BG17STSA93000023160959 – в евро
BIC : STSABGSF - Титуляр: Кристиян Малинов Гусийски


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент