16:25 ч.

01.03.15

1 мин.

2999

1

0

Благоевград ще пази имущество с гардове и СОТ

от Владимир Симеонов |

Благоевград ще пази имущество с гардове и СОТ

Община Благоевград ще наеме фирма за охрана на недвижимо имущество. Вече е обявена процедура по Закона за обществените поръчки за избор на изпълнител на обществена поръчка. Целта е осигуряване на охранителни услуги чрез сигнално -охранителна техника /СОТ/ и чрез физическо присъствие (жива охрана) и мобилни групи в общински обекти и територии. Общината се принуди да стигне до наемането на охранителна фирма, след като бяха регистрирани десетки случаи на вандализъм и унищожаване на общинска собственост.


Максималният разполагаем финансов ресурс обществената поръчка е общо 175 000.00 без ДДС или 210 000 лв. с ДДС. Критерият за оценка е "икономически най-изгодна оферта". Показателите за оценка на предложенията и начинът на определяне на тежестта им в комплексната оценка се извършва на база на предложената цена за изпълнение и срокът за реакция при опит или проникване в обекта или при кризисна ситуация. Срокът за извършване на услугата е 1 година след сключване на договор за изпълнение. Оферти за участие в процедурата се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на 27 март. Те ще бъдат отворени на 30 март.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:20 · 02.03.2015
Това е работа на МВР, те затова взимат заплати, финансирани с народни пари! Ако МВР не са в състояние да си свършат работата, не бива да взимат и заплати! Иначе плащаме един път на МВР и още един път на "гардове".
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент