Благоевград подкрепи прикован към легло абитуриент

Благоевград подкрепи прикован към легло абитуриент | StandartNews.com

Благоевград. Благотворителен концерт в подкрепа на ученика от НХГ „Св. св. Кирил и Методий" Михаил Николов събра стотици благоевградчани в зала „Пейо Яворов". В препълнената зала струеше емоция, а всички изпълнители пожелаха на Мишо да се възстанови напълно от своята травма.

Изпълнението на възпитаниците на гимназията „Вечерай Радо" развълнува всички. Кулминацията в концерт-спектакъла бе хорото, което извиха приятели, съученици и близки на Мишо. В събитието участваха певците Стоян Джельов, Надя Андонова, Стойка Германова, Павлина Теова, Христо Бачев, сестри Филатови, Ивана и Иван Дякови, семейство Пищолски и ученици от Националната хуманитарна гимназия.

Благотворителната проява е в подкрепа на 18-годишния Михаил. Той е прикован към леглото след скок в плитък басейн от голяма височина. Резултатът е ужасен - момчето счупва вратен прешлен. В края на тази учебна година ще е абитуриент.

На входа на зала „Яворов" бяха поставени две кутии за събиране на средства. Всеки желаещ да помогне получи ръчно изработена картичка от съучениците на Мишо и от доброволци в Български червен кръст - Благоевград, които активно подкрепят инициативата за събиране на средства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай