Беливанов: Разчитам на централната власт и мъдростта на премиера

Беливанов: Разчитам на централната власт и мъдростта на премиера | StandartNews.com

Разчитам на подкрепа от страна на централната власт и на мъдростта на министър-председателя Борисов. Имам силата и волята да довърша мандата си в името на доброто за Хасково и съгражданите ми, обяви кметът Добри Беливанов в отворено писмо, адресирано до Бойко Борисов, Цветан Цветанов и др. 

Целя ефективност, прозрачност и законосъобразност - принципи, които съм следвал през целия си живот и които не бих нарушил. Дали действия на насаждане на антагонизъм ще спомогне за утвърждаване принципите и авторитета на ГЕРБ? Дали всичко това е в полза на гражданите, които са ни гласували доверие? Нека разумът да надделее, за да се фокусираме върху разрешаване на важните и наболели проблеми в Хасково и страната ни, казва още той. 

Беливанов твърди, че вината за кадровата политика в общаната е на заместниците му. Именно те били упълномощени и за организирането на обществените поръчки. Освен това бил наскърбен като баща, а не като политик на упреците, които му отправи Делян Добрев. 

Обвинен бях, че имам любовница на 35 години. Аз съм на 71г., а спряганата любовница беше финансов контрольор - уволних я, за да им угодя и да покажа, че грешат. Сега съжалявам, че заради клевети уволних един добър служител. Друга любовница се оказа дама, с която през 2016г. съм бил на море. Любовницата беше всъщност дъщеря ми..., твърди още Беливанов. 

Кметът разкри и подробности от пътуването си до Монако. "Бях заедно със зет ми, който шофира автобуса. Ако не бях на автобусна екскурзия, може би щях да успея да се върна още в понеделник. Бил съм абдикирал в петък, 28.09.9! Всъщност, имаше непредвидена ситуация и престоят ни се удължи с един ден - трябваше да пристигнем в четвъртък, екскурзията беше седемдневна. Изтече видео материал, че се снимам като забележителност до автомобил с марка  "Бентли". Вижда се, че ме снима именно зет ми - съпругът на дъщеря ми", пише той.

Преди това Беливанов бе лаконичен пред журналисти, които го приклещиха на Третия национален събор в Маджарово. "Аз съм кмет. В партия ГЕРБ съм", каза той и отказа повече коментари. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай