14:51 ч.

16.12.12

1 мин.

1328

2

1
Белица иска спешен център

Благоевград. Жителите на община Белица настояват за откриването на филиал на Спешна помощ иначе излизат на протести. Преди време те алармираха за проблема и здравния министър Десислава Атанасова, която бе на посещение в региона.

Местните хора от години искат да се създаде такова медициниско звено на територията на общината. За да не чакат пристигането на линейки при спешни случаи от съседните две общини – Якоруда и Разлог.

Не е нормално да няма Център за спешна помощ при толкова много селища в нашата община, споделят беличани. Те предупреждават, че ще излязат на протести, ако не бъдат чути исканията им.

Може да се стигне и до гражданско неподчинение, защото сме в правото си да търсим адекватна медицинска помощ, допълват жители на града и околните селища. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Запознат · 00:41 · 29.01.2013
г-н Станков е говорил с Атанасова и въпроса е уреден ще има спешен център !!!!!!
tihomir · 09:30 · 17.12.2012
Аз съм убеден, че Десислава Атанасова ще намери начин и ще помогне на хората в Белица за откриване на спешен център. Здравният министър е добър и загрижен за хората човек и със сигурност ще намери начин да открие такъв център.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент