Баща налага дъщеря си с летва заради гадже

Баща налага дъщеря си с летва заради гадже | StandartNews.com

Баща удари 13-годишната си дъщеря с дървена летва в Симитли. Момичето е с хематом на лявото рамо. То бе прието в Спешното отделение на благоевградската болница към 1,30 часа през нощта в понеделник.

Девойката се оплакала, че е жертва на физическа агресия от страна на биологичния си баща. Майката на тийнейджърката е починала, заедно с татко й получават помощи.

В неделя той се прибрал у дома и чакал напразно да си дойде дъщеря му. Отишъл в дома на нейния приятел и я помолил да се прибере. Тя отказала, двамата се скарали. В яда си бащата грабнал летвата и ударил няколко пъти дъщеря си, след което си тръгнал.

Социалните работници в Симитли нямат данни досега да е имало физическо насилие от страна на родителя към дъщеря му. Напоследък тя има проблемно поведение. За незаконното съжителство с нейния възлюбен е сезирана и прокуратурата. Пълнолетният избраник на момичето подлежи на наказателно преследване заради семейно съжителство с малолетна.

"В момента с девойката, която е контактна и адекватна, не е изпаднала в емоционално разстройство, водят разговори наш служител и инспектор от Детска педагогическа стая", каза началникът на отдел "Закрила на детето" в Благоевград Емилия Маникатова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай